BAJKE I BASNE !!!

365 PRIČA I PESAMA ZA LAKU NOĆ
Ušuškajte se u krevet sa svojim omiljenim pesmicama, otputujte u čarobni svet najdražih likova iz bajki i pronađite nove priče i avanture koje podstiču maštu svake večeri u godini.
NAJLEPŠE BAJKE SVETA
Pred vama je knjiga bajki koja će uvesti decu u svet mašte i nestvarnog. Iz njih ćete izvući jasne pouke, uživaćete neizmerno u ovim pričama i razvijati svoju dečiju maštu. Naučićete kako dobro pobeđuje zlo, kako se dobro uvek vraća dobrim, naučićete mnogo o prijateljstvu, da treba biti oprezan i poslušan, a ne lakoveran, da ljubav ne poznaje granice i otkrićete mnoge druge važne pouke. Jasno ćete razviti moć percepcije i kreativnosti i svakako ćete se dobro zabaviti, a potom ćete sretni i zadovoljni utonuti u sladak san.
NAJLEPŠE ANDERSENOVE BAJKE
Knjiga sadrži izbor najlepših bajki Hansa Kristijana Andersena. To su čudesne priče stvorene za uživanje, za maštanje i razonodu, ali sa jasnim poukama koje će svako dete podstaknuti na razmišljanje i učenje. Bajke ”Ružno pače”, ”Mala Sirena”, ”Princeza na zrnu graška” i druge, pisane su lakim, lepršavim i razumljivim jezikom, koji pomaže deci da ostvare sponu između fantazije i realnosti, bajke i života. Čitajući ove bajke svojoj deci, i roditelji se vraćaju u svet detinjstva i avanture, podsećajući se koliko život može da bude lep i zabavan.
NAJLEPŠE BAJKE I BASNE
U ovoj knjizi je napravljen izbor najlepših bajki i basni koje su atraktivno ilustrovane kako bi se na slikovit način opisala njihova lepota. Priče su nastale nizanjem šarolikih tema i divnih opisa, na jeziku koji je jednostavan i razumljiv, potpuno prilagođen dečijem poimanju sveta i života. Ljubav prema književnosti razvija se u najranijem detinjstvu, a to je najlakše postići kroz čitanje i pričanje.

Sve informacije možete dobiti na tel.023/521 – 644