ISKORISTITE POVOLJNE CENE PEPE JEANS TORBI !!!

Ako se pitate šta imate zajedničko sa ovom Pepe Jeans torbom, odgovor je jasan: njena dinamika. Uz to isto se prilagođava napornom danu ili opuštenoj večeri sa prijatelja. Ima tri unutrašnja i dva spoljašnja džepa, prednji i zadnji. Zato sve što planirate to i uradite! Sigurno ćete biti dobro organizovani.

 

Nemojte potcenjivati kapacitete ove Pepe Jeans torbe, jer će Vas sigurno iznenaditi. Ima tri unutrašnja džepa, jedan sa rajsferšlusom, prednji i zadnji džep. Zato što su sve Vaše lične stvari važne i zaslužuju prostor u ovoj neverovatnoj torbi. Iskoristite prednost!

 

To nije samo njen dizajn, njenih više unutrašnjih odeljaka i način njenog nošenja. To je cela stvar. Ova čarobna Pepe Jeans  torba sa čvrstom strukturom ima tri odeljka, jedan sa rajsferšlusom i tri unutrašnja džepa. Takođe, tu su i prednji džep i zadnji džep tako da je organizacija Vaših ličnih stvari mnogo bolja. Uživajte bez obzira u koje doba dana je nosite.

Kada otkrijete savršenstvo ove Pepe Jeans torbe razumećete zašto je veličina važna. Možete je kombinovati sa bilo kojom odevnom kombinacijom za posao, putovanje, šoping. Ima dovoljno prostora za organizaciju Vaših stvari zahvaljujući tri unutrašnja i dva spoljna džepa. Ova torba, uverite se, vredi za tri!

Povoljni uslovi plaćanja u više mesečnih rata putem kreditne kartice , čekova i administrativnih zabrana.Sve informacije možete dobiti putem telefona 023/533-438