PEPE JEANS KOLEKCIJA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !!!

Svaka destinacija je drugačija, ali ćete i dalje biti isti sa ovim Pepe Jeans kompletom koji će Vam pomoći da ponesete toaletni pribor na putovanje. Zahvaljujući prednjim odeljcima sa prenosivim delovima i unutrašnjim džepovima organizacija je besprekorna. A najbolje je to što ga možete okačiti kako bi ga držali otvorenim. Sjajno je!

Vikend u prirodi, bekstvo na plažu, put kroz planine … plan nije bitan ako ste u dobrom društvu i sa ovom Pepe Jeans putnom torbom. Ponesite svoju omiljenu odeću unutra i koristite prednji i zadnji džep za dodatnu opremu. Uvek je dobar dan da napravite planove koji Vas čine nasmejanim!

Budite radosni od momenta kada započnete pripreme za putovanje. Ovaj Pepe Jeans torba sa tačkastim dezenom doprineće tome. Definitivno. Zadovoljstvo ćete osetiti i kada spakujete sve ono što Vam je potrebno za još jednu avanturu. U prednjem džepu neka Vam budu sitnice koje su Vam često potrebne. Uživajte!

Tačkasti dezen u boji korala je savršen izbor. Ova Pepe Jeans torba sa tri unutrašnja džepa idealna je da dopuni Vaš slučajni stil!

Savršena Pepe Jeans torba za svakodnevne i školske aktivnosti. Ima više pregrada i prednji džep. U ovoj modernoj torbi možete poneti laptop od 15 inča, a dužinu kaiša podesite kada je prebacite preko ramena. Povedite je na nastavu, zablistaće!

U ruci ili preko ramena. Za školu, putovanja ili sportske aktivnosti. Gde god krenuli i kako god je nosili ova Pepe Jeans putna torba će biti Vaš idealni pratilac. Pored glavnog prostora za Vaše lične stvari, u dva bočna džepa možete spakovati manju opremu ili bilo šta što Vam je često potrebno. Kaiš podesite kako Vam odgovara i put pod noge!

Kakva fenomenalna torba. Glavni odeljak će olakšati organizaciju Vaših stvari i sve ćete odmah pronaći. U ovoj Pepe Jeans urban torbi imate i prednji džep za manju dodatnu opremu. Idealan je za školu, putovanja ili svakodnevne aktivnosti. A boja, daće poseban ton Vašoj odeći!

Ova Pepe Jeans torba sa dizajnom londonske zastave savršena je za odlazak u školu ili na fakultet. U njenu unutrašnjost mogu se spakovati knjige, dokumenta pa čak i kompjuter od 13,3 inča, koji će biti bezbedan u posebnom džepu. Za manju opremu na raspolaganju su prednji i zadnji džepovi sa rajsferšlusima. Za ugodno nošenje preko ramena namestite dužinu kaiša po Vašem izboru. Za bolji školski uspeh!

Ova Pepe Jeans torba sa dizajnom londonske zastave savršena je za odlazak u školu jer ima odeljak za knjige i dokumenta, poseban prostor za kompjuter od 13,3 inča, kao i prednji džep za manju dodatnu opremu. Za lakše nošenje, podesite kaiš po Vašoj želji.

Nema tog izazova na koji ona neće odgovoriti. Za vikend putovanja, odlazak na studentsku ekskurziju, čak i za sportske susrete. Ova Pepe Jeans torba je fantastična. Napunite je i ne zaboravite da u prednji džep stavite lična dokumenta, ključeve i mobilni telefon. Srećno!

Kakva je radost da imate mesto gde možete da spakujete knjige, školski pribor i čak laptop, dok slušate muziku! Ova Pepe Jeans torba na rame ima glavni odeljak sa audio izlazom i unutrašnjim džepom za mobilni ili mp3, kao i prednji džep sa organizatorom za čuvanje rasporeda, olovaka i manje dodatne opreme. A ako Vam treba više prostora, imate i džep za nošenje ličnih stvari i školskog pribora. Volećete to!

Povoljni uslovi plaćanja u više mesečnih rata putem kreditne kartice , čekova i administrativnih zabrana.Sve informacije možete dobiti putem telefona 023/533-438